Solliciteer bij bITss

Uw sollicitatie komt rechtstreeks bij deze werkgever terecht.
Uw gegevens worden nooit gebruikt om door te geven aan derden.

Bestand uploaden

IT inzetten voor efficiënte, kwalitatieve zorg

Digitale technologie biedt ziekenhuizen een massa mogelijkheden om efficiënter te werken en de kwaliteit van hun zorg verder te versterken. bITss helpt hen om van hun IT een troef te maken in plaats van een obstakel. We zorgen ervoor dat ze vlot data kunnen uitwisselen, over silo’s heen, en de persoonlijke data van patiënten maximaal kunnen beveiligen. We dokteren oplossingen uit op maat van de specifieke noden van elk ziekenhuis, en we nemen het volledige beheer van hun IT-omgeving voor onze rekening. Zodat ziekenhuizen zich voor 200 procent op de zorg voor hun patiënten kunnen focussen.

 • Opgericht
  2007
 • Medewerkers
  9
 • Pariteit
  100%   0%
 • Locatie
  Puurs
"Passie en motivatie staan centraal bij bITss. Vanaf dag één krijg je veel autonomie en verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om zelf te ontdekken in welke domeinen van IT je het sterkst bent en je krijgt de kans om je daar verder in te verdiepen. Je geeft je eigen job zélf mee vorm. "

Philip

Je werkt zelfstandig in kleine, zelfsturende teams. Maar je kan op elk moment beroep doen op je expertise van andere collega’s. Bij bITss heerst een open, transparante bedrijfscultuur. Korte communicatielijnen, een informele sfeer. Rechttoe, rechtaan. What you see, is what you get.

Ontmoet het team

Werken bij bITss

FUTURE-PROOF

We hebben ons gespecialiseerd in een boeiende, levensbelangrijke sector die voor een echte transformatie staat. Om ziekenhuizen de allerbeste IT-dienstverlening aan te kunnen bieden, volgen we de nieuwste technologische evoluties op de voet. We denken altijd twee stappen vooruit en we anticiperen met nieuwe oplossingen op nieuwe noden van onze klanten. We geven onze medewerkers alle ruimte om zich bij te scholen en voorop te blijven lopen.

FAIR

Zowel tegenover onze klanten als tegenover onze eigen medewerkers hanteren we een open, transparante communicatie. Eerlijk en duidelijk duurt het langst. We leggen de lat hoog, elke dag opnieuw, maar we maken alleen beloftes die we waar kunnen maken. No-nonsense. 

NO STRESS

Zoals we onze klanten ontzorgen, zorgen we ook voor onze medewerkers. Ze krijgen veel autonomie en veel verantwoordelijkheid, maar ze staan er nooit alleen voor. Bij bITss hechten we veel belang aan een gezonde work-life balans. We kunnen onze klanten niet vertellen dat ze op hun twee oren kunnen slapen en zich geen zorgen hoeven te maken over hun IT-omgevingen als we zelf als kippen zonder kop lopen te stressen. Opnieuw: what you see, is what you get.

Bereikbaarheid met de wagen

Vlot bereikbaar vanop de N16.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Op wandelafstand van het station Puurs.

bITss
Hoogstraat 7
2870 Puurs, België